logo
logo
Barleti Training & Testing Center
© 2019 Barleti Testing & Training Center-Të gjitha të drejtat të rezervuara

E ardhmja eshte teknologjia,

ne jemi rruga drejt saj!

E ardhmja eshte teknologjia,

ne jemi rruga drejt saj!

Barleti Training and Testing Center

Kurset më të kërkuara

Ekspertët / Instruktorët e BTTC punojnë në kompani dhe Universitete private ose publike dhe ndajnë ekspertizën e tyre me studentët në Qendër.
Rregjistrohuni sa më parë në kursin tuaj të karrierës!

Koha e rritjes tuaj profesionale fillon tani,mos humbisni asnjë sekond më tepër për tu bërë pjesë e tregut të punës.

Partneret

Universiteti Marin Barleti
Cisco
Pearson