Apliko Online
Regjistrohuni tani përmes faqes sonë të internetit!

Regjistrimi për një kurs në Qendrën e Trajnimit dhe Testimit Barleti (BTTC) është një proces i thjeshtë që nuk zgjat më shumë se 5 minuta. Ju lutem ndiqni hapat e mëposhtëm.

Hapi 1:Plotëso formularin e regjistrimit pasi të keni zgjedhur shërbimin e kërkuar.
Kjo do të ndihmojë të përshpejtojmë procesin, duke kursyer kohë kur të vini në recepsion. Nuk do të jetë i nevojshëm plotësimi i një formulari tjetër. Pas marrjes se formularit, stafi ynë do të lidhet direkt me ju për të dhënë sqarimet e rastit dhe caktuar një takim fizik me ju.

Hapi 2: Ejani në BTTC, zgjidhni kursin ose testin tuaj, bëni pagesën, dhe Suksese!
Nëse nuk jeni fillestar, do t’ju duhet të kryeni një test paraprak për të vlerësuar njohuritë tuaja në gjuhën angleze. Bazuar në rezultatet e testit, stafi ynë do t’ju drejtojë të zgjidhni kursin ose testimin e përshtatshëm për nivelin tuaj.

* Kostoja e testit FALAS dhe zgjat midis 30 - 45 minuta.

Ju lutemi të zgjidhni shërbimin për të cilin jeni të interesuar dhe plotësoni formularin përkatës: