Blog

Universiteti Barleti, përmes Barleti Training and Testing Center BTTC, me zbatim nga Akademia Shëndet, Psikologji, Komunitet zhvillon trajnimin me temë: “Teknika dhe strategji për menaxhimin e fëmijëve me vështirësi në 
read more
Universiteti Barleti, përmes Barleti Training and Testing Center BTTC, ofron trajnimin “Asistenca Infermierore Perioperatore”, i cili ka si qëllim të detajojë të gjithë proçedurën e punës infermierore në bazë të 
read more
Universiteti Barleti dhe Barleti Training and Testing Center(BTTC) tanimë janë partner i autorizuar i kompanisë ndërkombëtare CompTIA e cila njeh ndërkombëtarisht trajnimet dhe certifikimet në fushën e Cyber Security, që 
read more
Ditën e premte, me datë 3 shkurt 2023- ora 16:00-18:00, pedagogia nga Universiteti “New Castle” në Australi, PhD Julie Cowan, e cila ka studiuar dhe në Universitetin “Cambridge” në Angli, 
read more
Universiteti Barleti, përmes Barleti Training and Testing Center BTTC, me zbatim nga Akademia Turizëm, Mikpritje dhe Rekreacion, zhvilloi praktikën profesionale të kursit të formimit profesional “Udhërrëfyesi Turistik Kombëtar”. Praktika u 
read more
Akademia e Inovacionit, Teknologjisë dhe Standarteve pjesë e Barleti Training and Testing Center (BTTC), sjell që prej datës 23 Shkurt 2023 për të apasionuarit e fushës së Arkitekturës, kursin profesional 
read more
Dëshironi të bëheni pjesë e një industrie që zhvillohet në mënyrë të vazhdueshme?  Akademia e Sportit dhe Mirëqenies, pjesë e Barleti Training and Testing Center ju ofron pikërisht atë që 
read more
Më datë 21-22 Janar 2023 nën respektimin rigoroz dhe maksimal, u zhvillua trajnimi “Rehabilitimi Neurokonjitiv në Pacientët Hemiplegjikë’’. Ky trajnim u organizua nga Universiteti Barleti, pjesë e Barleti Group shpk 
read more
Trajnimi u zhvillua nga Akademia Kompjuterike dhe Dixhitale e Barleti Training and Testing Center (BTTC) pjesë e Universitetit Barleti. Ky trajnim konsistoi se si mund të krijojmë shërbime, të gjejmë 
read more
U zhvillua në mjediset e Universitetit “Barleti” aktiviteti përmbyllës i projektit “Edukimi i të rinjve nëpërmjet programit STEAM”, mbështetur nga Bashkia Tiranë, në kuadër vitit Tirana- Kryeqyteti Evropian të Rinisë. 
read more