Çfarë është një prototip dhe si mund ta zhilloj atë

Në këtë çështje do të trajtohet koncepti prototipit, cila janë elementët e një prototipi, si mund të zhvillohet ai dhe pse është e rëndesishme që para sesa te zhvillojmë produktin të kemi një prototip të tij.

Back to: Testimi i produkteve dhe Shërbimeve > Leksionet e kursit: Testimi i produkteve dhe Shërbimeve