Author: BTTC

Universiteti Barleti, përmes Barleti Training and Testing Center BTTC, me zbatim nga Akademia Shëndet, Psikologji, Komunitet zhvillon trajnimin me temë: “Teknika dhe strategji për menaxhimin e fëmijëve me vështirësi në 
read more
Përmes këtij trajnimi, pjesëmarrësit do të marrin njohuri profesionale në trajtimin efikas të pacientit hemiplegjik, rekuperimin e defiçitit të reklutimit të njësive motore dhe reaksionit abnorm ndaj stiramentit, elemente të rëndësishme të specifikës motore të pacientit post Stroke.
read more
Trajnim afatshkurtër i cili ka si qëllim të njohë pjesëmarrësit, në lidhje me procedurat e një ndërhyrje kirurgjikale hap pas hapi, si dhe ti infomojë për ndërlikimet e hershme postoperatore, duke shtuar njohuritë e tyre profesionale.
read more
Trajnim mbi sigurinë dhe shëndetin në punë pjesë e detyrimit ligjor për subjektet dhe kompanitë
read more
• Zhvillim i aftesive personale dhe profesionale të punonjësve mbi sigurinë, shëndetin në punë si dhe lidhur me menaxhimin e rasteve te emeergjencave civile
read more
Universiteti Barleti, përmes Barleti Training and Testing Center BTTC, ofron trajnimin “Asistenca Infermierore Perioperatore”, i cili ka si qëllim të detajojë të gjithë proçedurën e punës infermierore në bazë të 
read more
Universiteti Barleti dhe Barleti Training and Testing Center(BTTC) tanimë janë partner i autorizuar i kompanisë ndërkombëtare CompTIA e cila njeh ndërkombëtarisht trajnimet dhe certifikimet në fushën e Cyber Security, që 
read more
Ditën e premte, me datë 3 shkurt 2023- ora 16:00-18:00, pedagogia nga Universiteti “New Castle” në Australi, PhD Julie Cowan, e cila ka studiuar dhe në Universitetin “Cambridge” në Angli, 
read more
Universiteti Barleti, përmes Barleti Training and Testing Center BTTC, me zbatim nga Akademia Turizëm, Mikpritje dhe Rekreacion, zhvilloi praktikën profesionale të kursit të formimit profesional “Udhërrëfyesi Turistik Kombëtar”. Praktika u 
read more
Akademia e Inovacionit, Teknologjisë dhe Standarteve pjesë e Barleti Training and Testing Center (BTTC), sjell që prej datës 23 Shkurt 2023 për të apasionuarit e fushës së Arkitekturës, kursin profesional 
read more